miércoles, 1 de junio de 2016

Les 101 voltes a la pista més 298,18 metres

Anem a poc a poc avançant en l'organització del II Relleu 24 X 1 hora de Pego, i ho estem fent a poc a poc perquè no sols hem afegint al ja clàssic relleu de 24 corredors durant una hora per a aconseguir la màxima distància possible a dos equips, sinó que inclourem a un altre equip format per tots, en este cas totes, les que no poden realitzar una hora de carrera contínua exigint-se al màxim.


La intenció d'este equip és la de realitzar una marató a relleus, pot paréixer complicat però és més aïna laboriós. Vegem, la marató es realitzara pel carrer 3 de les nostres pistes, per a no molestar als dos equips. Calculant la distància del carrer 3 que és: 414,82 metres, resulta que per a completar els 42 quilòmetres i 195 metres de la marató caldrà realitzar 101 voltes a la pista més 298,18 metres.
El nostre equip estarà format, de moment, per deu corredores que hauran de realitzar 10 voltes nou d'elles i l'una corredora realitzara 11 voltes i els 298,18 metres, com veieu res complicat.


La marató per relleus és una especialitat que s'esta posant de moda, ho vam poder comprovar en Dusseldorf i en l'Ekiden que es realitza a València. És una manera magnífica d'experimentar l'esperit de la marató, disfrutar de la complicitat d'altres corredors i motivar-te per a augmentar la teua afició a la carrera a peu.
La nostra intenció per al Relleu 24 X 1 hora de Pego és la d'intentar que participen la major quantitat de corredors, estem en això, també participaran els més menuts, per als que estem preparant un repte del qual ja anirem donant notícies.