sábado, 28 de mayo de 2016

No importa en el repte que participem

Els dos equips com ja sabeu estan formats, ara només falta establir l'horari definitiu i deixar que els dies vagen passant, fins aleshores, continuem entrenant. 

L'objectiu principal d'enguany com tots ja sabeu és: intentar que els dos equips recórreguen més de 300 quilòmetres. Siga quin siga el resultat de cada equip sempre hi haurà un guanyador, és així, encara que els dos equips superen els 300 quilòmetres un realitzara més metres que l'altre. Al cap i a la fi l'II Relleu 24 x 1 hora de Pego és una competició esportiva.
Les competicions esportives i les carreres ho són, no són lluites entre rivals ni afavorixen la divisió entre els corredors, sinó més aïna pacifiques manifestacions esportives, en les quals no ha de faltar, inclús en l'obligat esforç per aconseguir la victòria, el sentit de respecte cap a l'oponent. 

En esta segona edició tindrem alguns canvis, es podria dir millor, tindrem més reptes així que utilitzarem els dos primers carrers per als corredors dels dos equips i reservarem la tercera per a les altres activitats que anirem explicant segons es vagen concretant.
La nostra intenció és la que durant 24 hores hi haja el nombre més gran de corredors en les pistes a la conquista d'un repte. I que tinguen una motivació per a córrer durant el seu relleu i que eixa motivació es puga mantindre durant les 24 hores.
En realitat a la majoria dels corredors no cal que ens motiven perquè ens bastem nosaltres sols, perquè tenim clar el motiu pel qual correm i el perquè ens agrada la carrera a peu. I encara que no estiguem acostumats a córrer en equip i ens trobem rars dins d'un repte que engloba a molts corredors la majoria de les vegades correm motivats.
Però, com he dit abans, hi haurà un perdedor i és ara quan hem de dir allò de: “El més important no és guanyar sinó participar”, i tindrem raó perquè és vital per a tots nosaltres mantindre en la nostra perspectiva que guanyar no és l'important, sinó l'oportunitat de competir en este II Relleu 24 x 1 hora de Pego, de tractar i de donar la nostra millor versió de corredor.

No importa en el repte que participem, ja siga en qualsevol dels dos equips de 24x1 hora o en la marató per relleus, guanyar o aconseguir el nostre repte no és l'important en realitat. Passar unes divertides 24 hores al voltant de la carrera a peu, si ho és.